• EnRoute

    EnRoute е целосно персонализирана бесплатна мобилна апликација која има за цел да го намали бројот на јаглеродни емисии произведен од нашите секојдневни активности, но исто така и да ги мотивира и едуцира луѓето да се грижат за животната средина, наградувајќи ги за својата дејност. EnRoute е силна заедница на херои кои ја спасуваат планетата Земја и се наградуваат двапати. Зарем не сакавте отсекогаш да бидете суперхерој? Искористете ја ова шанса и придружете се на првата група корисници на EnRoute тука: https://www.surveymonkey.com/r/XPJDG3L

    EnRoute is a fully personalized free mobile application with a primary goal to reduce the number of CO2 emissions from our daily activities, but also to motivate and educate people to live a more eco-friendly life, rewarding them real-life prizes for every reduced gram of CO2. EnRoute is a strong community of heroes who save planet Earth and reward themselves twice. Didn’t you always want to be a superhero? Take this once in a lifetime chance and join the first group of EnRoute users here: https://www.surveymonkey.com/r/XPJDG3L

    Social profiles

Leave a reply.