• TreeBanks

  Трибенкс е едноставен, а моќен концепт. За секоја резервација направена преку нашите партнери ние ќе засадиме дрво. Вие го резервирате вашето патување, а ние садиме дрво за без пари. Најважно, нема да ве чини нипто. Со садењето дрвја преку Трибенкс  допринесувате во намалувањето на јаглерод диоксид во светот. Резервирај го твојот следен одмор на: www.treebanks.com.

  Treebanks is a simple but powerful concept. For each booking made through our partners we will plant a tree. You book your trip we plant a tree for free. The most important thing is that it will cost you nothing. With planting trees with Treebanks you help with lowering C02 footprint of the world. So book your holiday now on: www.treebanks.com

   

  Social profiles

2 Comments

 1. smarija_sk says: September 10, 2019 at 11:29 amReply

  super ideja miho, so srekja :)!

 2. Katerina Susinova says: September 12, 2019 at 7:51 amReply

  Bravo decki 👍

Leave a reply.