• Gluten free bake & cake

    youtube

    Претпријатието Gluten Free bake & cake спаѓа во претпријатијата од прехранбена дејност. Претпријатието произведува безглутенски производи наменети за лица алергични на глитен, за лица болни од аутизам, за лица кои преферираат здрава храна. Нашето претпријатие ќе постои на пазарот со цел да им овозможи на овие лица правилна, здрава и нормала исхрана. Претпријатието ќе произведува безглутенски леб, безглутенски пецива, безглутенски торти, безглутенски колачи,безглутенски кифли. Тоа се здрави безглутенски производи, без конзерванси.