• Challenger

    youtube

    Challenger  е мобилна апликација која ги наградува луѓето кои пешачат или возат велосипед. Колку повеќе километри пешки или на велосипед, толку повеќе поени кои подоцна ти носат попусти и награди. Challenger поставува дневни, неделни и месечни предизвици и со нивно успешно исполнување, корисниците ќе можат да добијат директни награди. Дополнително сите се натпреваруваме и меѓусебно се мотивираме, а најважно од се создаваме позитивен вајб заедно за градење на подобро општество и животна средина.

     

    Challenger is a mobile application that will encourage and motivate people to do socially responsible activities, such as walking and biking. Every kilometer walked or biked matters and will be rewarded. Challenger’s users will collect points which they’ll be able to use for free goods or discounts.

    Challenger nurtures a socially responsible community that brings a green and positive change through developing better habits.