Navigation

ВОДИЧ ЗА АПЛИЦИРАЊЕ

Која е твојата идеја?


Прочитај го нашиот детален ВОДИЧ ЗА АПЛИЦИРАЊЕ на SIA 2020! Тука ќе најдете се што ви треба…

 

Ако имате идеа со која сакате да му помогнете на општеството тогаш ова е натпреварот за вас! Но…внимавајте апликацијата е отворена до 30ти Април до 5 часот попладне!

Зошто треба да аплицирате?

Од апликантите 10те најдобри идеи/бизниси ќе влезат во финалето, со што ќе добијат:

  • 3 месеци менторска подршка
  • Можност да се запознаат со сите финалисти на SIA 2019 од Балканот.
  • Видео во кое ќе го претстават својот бизнис.
  • Пристап до \”SIA Community\”

Од овие 10 финалисти нашата жири комисија ќе одбере 3 најдобри бизниси (повеќе за нашите критериуми можете да прочитате во ВОДИЧ ЗА АПЛИЦИРАЊЕ). Победниците ќе добијат по неповратни 2000 евра од нашиот главен партнер Шпаркасе Банка Македонија.

Кој може да аплицира?

  • Сите родени помеѓу 1990 до 2004 односно помлади од 30 години.
  • Ако веќе имате ја имате реализирано вашата идеа тогаш концептот не треба да биде ппостар од една и пол година (постар од Јануари 2019).
  • Да немате добиено гранд од друг проект поголем од 3000 евра.

Ако ги исполнувате сите критериуми и имате идеа или веќе развиен концепт тогаш пријавете се тука!

 

 

 

 

 

Almost there

You need to register in order to submit your bulletin & vote.

× close