Navigation

Crack Your SIA Application!

Сабота полна со активности!
Дојдете во ФИТР и разработете ја својата идеа преку нашите работилници!!

Фабрика за Идеи, Импакт Лабараторија и Crack Your SIA Application се трите главни теми што ќе ви помогнат за аплицирање за нашата награда! Дополнително ќе имаме и експерти гости од разни области кои ќе ви бидат тука на располагање за сите прашања што би ги имале! И секако тука ќе бидеме ние - тимот на SIA за да ви помогнеме околу апликацијата!

Настанот е бесплатен, а пријавувањето е на: simona.stankovik@socialimpactaward.com

***
Social Impact Award е натпревар (отворен повик) за сите млади претприемачи кои имаат идеа и секако желба да направат одредена општествена промена. Преку овој натпревар од траење на 7 месеци, ние им помагаме на младите да ја добијат потребната подршка, финансии, менторство и да бидат опкружени со истомисленици. Ова ни е 5та година како ја организираме програмата во партнертво со SPARKASSE BANK MAKEDONIJA, повеќе информации може да најдете на нашата веб страна - https://north-macedonia.socialimpactaward.net/.

***

Almost there

You need to register in order to submit your bulletin & vote.

× close